Problemer med kulde og træk i hjemmet?

Træk, kolde vægge eller vinduer, ujævn opvarmning eller fodkolde gulve i hjemmet.Termografibilleder til hjemmesiden3

De fleste af os kender det, og en ny større undersøgelse viser, at næsten halvdelen af alle danskere lever med disse gener i deres hjem.

Gener, som ikke bare er ubehagelige, men som også kan give problemer så som forkølelser, infektioner, muskelspændinger  mm

Selvfølgelig kan du tage tykke sokker og en ekstra trøje på, men det er altså bare ikke det samme – det er bare ikke helt rart når det er koldt ved gulvet eller trækker fra væggen.

Desværre er der en meget stor andel af de danskere, som oplever disse gener, som ikke orker at gøre noget ved det.

Hvilket er smadder ærgeligt – eftersom det ofte er ganske små ændringer, der skal til for at du oplever en stor forbedring af indeklimaet- og dit velvære.

Det kan være manglende isolering, en utæt ventilation, eller en utæt dampspærre – ja faktisk kan en  utæt dampspærre på 1. sal  gøre at det trækker nede ved fodlisten.

Du kan enten selv gå i gang med at undersøge problemet, eller du kan kontakte en af de ca. 2300 uddannede energivejledere, der findes rundt om i landet.

Og så er der jo også lige et par sidegevinster som en lavere varmeregning og en bedre energimærkning hvis huset på et tidspunkt skal sælges…

 

Kilde: Energivejlederen

Bliv inspireret af andre projekter: